fbpx
Blog

Jubileum-etiket ter gelegenheid van 30 jaar Kasteel

By 22/07/2021 No Comments

Op een boogscheut van onze moderne brouwerij, in het Kasteel van Ingelmunster, werd er 30 jaar geleden geschiedenis geschreven. In 1991 lieten we lokale bierliefhebbers kennismaken met onze Kasteel Donker. Het allereerste Kasteelbier smaakte meteen naar meer!

Daarom hebben we het gamma uitgebreid met een rasechte Kasteel Tripel en een Kasteel Rouge, dat tot een volledig nieuw biersegment is uitgegroeid. Samen met de Kasteel Donker, weerspiegelen onze Tripel en Rouge de rijke Belgische biercultuur die staat voor traditie, kwaliteit en innovatie.

30 jaar Kasteel

Ter gelegenheid van ’30 jaar Kasteel’ stoppen we onze ‘Heilige Drievuldigheid’ in een feestelijk jasje. De flessen met het jubileum-etiket zijn tot eind dit jaar te vinden bij je lokale drankenhandel, supermarkt of in onze webshop.

3 sterren

Op het jubileum-etiket staat boven het schild het aantal jaren dat het merk ‘Kasteel’ bestaat. Onder het schild en de naam van het speciaalbier vind je drie sterren terug. Elke ster staat symbool voor tien jaar Kasteel. De sterren blijven ook na dit jubileumjaar prijken op het bieretiket.

De eerste jubileum-flessen staan alvast in de winkel. Bekijk via het filmpje hierboven hoe de nieuwe flesjes van de band rollen.