fbpx Skip to main content
Blog

Filou Handbalclub Izegem stelt ploeg voor in het Bierkasteel

By 18/09/2023oktober 16th, 2023No Comments

Op donderdag 14 september verwelkomde onze CEO Xavier Vanhonsebrouck de spelers en staf van Filou Handbal Izegem. Na een schitterend seizoen promoveert de lokale handbalclub als eerste ploeg ooit uit West- en Oost-Vlaanderen naar de BENE-League Handbal. En dat met Filou als nieuwe naamsponsor.

Het persmoment begon met het onthullen van het gloednieuwe shirt in de vertrouwde clubkleuren blauw en wit. Op de borst prijkt in het groot het logo van Filou, de kersverse naamsponsor van Filou Handbal Izegem.

Voorzitter André Vangroenweghe nam de tijd om Xavier te bedanken voor het sponsorschap. “Het verhoogde sponsorbudget gaat naar de werking van de club. We hebben geïnvesteerd in de omkadering, zo hebben we nu 4 kine’s en een dokter voor zowel onze eerste ploeg als senioresploeg en de jeugd.”

Geniet voluit op het veld, maar ook nadien met een Filou uiteraard.

Behoud in BENE-League

In de BENE-League handbal nemen 6 Belgische en 6 Nederlandse ploegen het tegen elkaar op. Opvallend: de andere Belgische ploegen komen uit Limburg en Wallonië.

“Het is uniek wat Filou Handbal Izegem vorig jaar heeft gepresteerd. Dit seizoen wordt niet makkelijk, daarom geef ik de raad aan de spelers om voluit te genieten. Op het veld, maar ook nadien. Met een Filou uiteraard”, knipoogde onze CEO Xavier.