Vacature:
Chef de partie

Functieomschrijving

Koester je een grote passie voor gastronomisch eten? Voel je je als een vis in het water binnen het horecawezen? Laat jij geen bord de keuken verlaten zonder een correcte bereiding en schikking? Dan ben jij de chef de partie die wij zoeken voor ons nieuwe concept ‘Michelles Pub & Brasserie’!

Als chef de partie ga je van dinsdag tot en met zaterdag aan de slag in de keuken van het nieuwe totaalconcept van het Bierkasteel. Onze keuken werkt met streekgebonden seizoensproducten en fantastische speciaalbieren die gebrouwen worden door Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck. Kom jij ons team versterken met jouw dymische ingesteldheid?

Profiel

Naast een flinke portie motivatie, verwachten we dat je een relevante opleiding hebt gevolgd en beschikt over enkele jaren ervaring binnen de horeca. Je bent iemand die zelfstandig werkt en waar nodig steek jij een tandje bij. Aan slordigheid heb je een broertje dood, want jij streeft keer op keer naar perfectie op het bord.

De microbe voor de horeca heb je duidelijk te pakken en eten is natuurlijk jouw grootste passie. Van dinsdag tot en met zaterdag sta je dan ook met veel liefde voor het vak in de keuken van Michelles Pub & Brasserie!

Aanbod

Wij bieden je een boeiende en afwisselende functie binnen een gloednieuw en vooruitstrevend concept. Na een succesvolle interimperiode volgt een vast contract met competitieve verloning. De leuke collega’s verwelkomen je met open armen en zorgen voor een aangename sfeer op de werkvloer.

Interesse?

Stuur dan snel je CV met motivatiebrief door naar: HR@vanhonsebrouck.be