fbpx Skip to main content
Blog

Supporter samen met Kasteel voor de Rode Duivels: Allez les Rouges!

By 25/06/2021No Comments

Euro 2020 is volop aan de gang en dat merk je overal. Ook in onze familiebrouwerij leeft het hele voetbalgebeuren enorm. Met de slogan ‘Allez les Rouges!’ supporteren we de Rode Duivels op onze eigen manier naar de overwinning. Doe je mee?

Ons nationale voetbalteam wordt in de volksmond ‘de Rode Duivels’ genoemd. Vertaal je dat naar het Frans en je krijgt ‘les Diables Rouges’. En welke brouwerij brouwt nu toevallig de enige echte Rouge? Correct: onze brouwerij!

Net zoals tijdens de voorbije toernooien, tekent onze Kasteel Rouge ook tijdens Euro 2020 present als twaalfde man van het Belgische elftal. Met een Kasteel Rouge in de hand stuwen we de Rode Duivels richting de ultieme overwinning.

Wil je zelf supporteren voor de Rode Duivels met een Kasteel Rouge speciaalbier in de hand? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel vandaag nog je voorraad. Kasteel Rouge is ook te verkrijgen bij de lokale drankenhandel of supermarkt.

Zwart, geel, rood

Ook onze gloednieuwe Kasteel Nitro speciaalbieren staan op de eerste rij om voor de Rode Duivels te supporteren. De Kasteel Nitro Noir vormt samen met de Kasteel Nitro Blond en Kasteel Nitro Rouge de Belgische driekleur. Een gedroomde combinatie is dat!

Bestel Kasteel Nitro nu via de webshop en haal zo zelf de Belgische vlag in biervorm in huis.