VH2

NIEUWS

By in Vacatures Comments Off on Manager Kwaliteit brouwerij

Manager Kwaliteit brouwerij

Kom en vervoeg ons succesverhaal: onze 100% gloednieuwe brouwerij, in zijn omvang uniek in de alom gerenommeerde Belgische brouwerij wereld, is nu meer dan een jaar up and running. We produceren meer dan 25 speciaal bieren van zowel hoge, gemengde als spontane gisting. Dit alles in een imposant Bierkasteel, ontmoetingscentrum voor bezoekers en professionelen.

Voor de verdere uitbouw van ons kwaliteitsbeheer zoeken we momenteel een Manager Kwaliteit. Samen met uw 3 medewerkers in het labo zorgt u voor het onderhouden en borgen van het geldende kwaliteitsbeleid, gebaseerd op de normen van IFS, FCA en de autocontrolegids brouwerijen. Daarnaast voert u audits uit zowel intern als bij leveranciers en levert u advies op gebied van kwaliteit aan de directie. Daarvoor rapporteert u dagdagelijks aan de Productie Manager. Tot slot bent u ook verantwoordelijk voor het bijbrengen van de basisprincipes, omtrent kwaliteit en borging, aan de medewerkers.

Voor deze positie zoeken we iemand met een master in de voedingstechnologie of biochemische richting. U heeft relevante kennis van en ervaring met borgen van geldende kwaliteitsnormen (HACCP, IFS en autocontrole). Bovendien gaat u nauwkeurig en planmatig te werk. Tevens bent u ook een echte teamspeler. Kunt u zichzelf hierin terugvinden stuur dan een mail met uw CV en motivatiebrief naar: HR@vanhonsebrouck.be

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Post navigation