VH2

NIEUWS

By in Nouvelles Comments Off on Jr. Commercial CHR secteur Île-de-France

Jr. Commercial CHR secteur Île-de-France

Venez-vous joindre à notre success story: notre brasserie 100% flambant neuve, unique dans son monde brassicole belge de renommée mondiale, est désormais “opérationnelle”. Nous produisons plus de 25 bières spéciales de haute fermentation mixte et spontanée. Tout cela dans un château de bière imposant, centre de réunion pour les visiteurs et les professionnels.

Van Honsebrouck recrute un(e) commercial CHR secteur Île-de-France. Placé(e) sous la responsabilité du Chef des Ventes, vous assurez le développement des ventes et du portefeuille clients pour atteindre les objectifs fixés. Vous développez également votre environnement relationnel via l’animation de votre réseau.

On cherche quelqu’un de formation commerciale Bac +2/3 ou avec une expérience équivalente. Vous êtes caractérisé par votre enthousiasme et votre goût du challenge. Expérience de commercial CHR dans le milieu de la bière, du vin oud des spiritueux requise. Nous vous offrons : CDI + fixe attractif, voiture de fonction (permis B requise), téléphone etc …

Si notre position vous intéresse, envoyez votre CV et lettre de motivation à HR@vanhonsebrouck.be .

By in Nieuws Comments Off on Feest van Koning Gambrinus gevierd in Het Bierkasteel

Feest van Koning Gambrinus gevierd in Het Bierkasteel

Op 16 maart werd het Feest van Koning Gambrinus gevierd in Het Bierkasteel.

Het “Ridderschap van de Roerstok der Brouwers” hield zijn bijeenkomst in de Balzaal.

 

Zaakvoerster Lindsey Herman werd geridderd samen met ondermeer Hans Mehuys en Marc Schrauwen. Trouwe medewerkers van onze brouwerij.

 

Dank aan alle aanwezigen uit de sector !

By in Nieuws Comments Off on VOOR EEN GROTE OF KLEINE HONGER

VOOR EEN GROTE OF KLEINE HONGER

In december opende Het Bierkasteel een bruine kroeg.   Je kan er niet alleen terecht voor een lekker biertje of een pannekoek in de namiddag maar ook voor een snelle hap.  Geniet er bijvoorbeeld met collega’s over de middag van een huisgemaakte lasagne, croque of spaghetti.
Open van di tem zat van 10-00u.

Onze Brasserie biedt dan weer een uitgebreide à la carte kaart voor mensen met wat meer tijd. Geniet met klanten of vrienden van een overheerlijke maaltijd in een uniek decor.
Open van di tem zat van 12-14.30u & 18-21.30u.

Voor een grote of kleine honger

By in Nieuws Comments Off on Open Days

Open Days

PLAN JE EEN BEDRIJFSEVENT OF TROUWFEEST ?
KOM DAN NAAR DE “OPEN DAYS” IN HET BIERKASTEEL OP 3 & 4 FEBRUARI 2018.
U VERNEEMT ALLES OVER DE MOGELIJKHEDEN IN DE BALZAAL EN ONZE EVENTCATERING.
ZATERDAG 3 FEB VAN 10-16U EN ZONDAG 4 FEB VAN 13-16U.
AANWEZIGHEID VAN EEN KLEERMAKER, MAKE-UP RAADGEEFSTER, BLOEMIST EN DJ.
HAPJE EN TAPJE ONTBREKEN UITERAARD NIET !

Open Days Part + bedrijven

By in Vacatures Comments Off on vacatures BIERKASTEEL

vacatures BIERKASTEEL

PDT

Wie zijn wij:

Reeds 1 jaar na opening is de Brasserie Bierkasteel, onderdeel van de familiale onderneming met o.a. “Brouwerij Van Honsebrouck”, een begrip in de regio en ver daarbuiten.  Naast een mooie brasserie (120 couverts), beschikken we eveneens over 2 feestzalen voor trouwfeesten, bedrijfsevents, familiefeesten, … .   We werken met een hecht team samen waar zoveel mogelijk ruimte wordt gegeven voor persoonlijke ontwikkeling en input voor verbeteringen. Momenteel wensen we onze ploeg te versterken met :

 

een extra full time kok

Werkzaamheden:

  • Bedenken, ontwikkelen en bereiden van gerechten & menu’s voor ons a la carte restaurant
  • Bedenken, ontwikkelen en bereiden van menu’s en buffetten voor de diverse event-formules
  • Het motiveren, stimuleren en aansturen van het keukenpersoneel
  • Prijscalculaties maken van de menu’s
  • Controleren op kwaliteitseisen
  • Naleven en controleren van HACCP en veiligheidsvoorschriften

Kennis van:

  • Het aansturen van personeel
  • Het samenstellen van een menu
  • Trends, seizoens- en streekproducten
  • Diverse kooktechnieken en apparatuur

Persoonlijke eigenschappen:

  • Flexibel
  • Creatief en leergierig
  • Teamplayer en motiverend / inspirerend
  • Passie voor eten en gastronomie
  • Efficiënt, kritisch en oplossingsgericht
  • Stressbestendig
  • Kostenbewust
  • Openstaand voor feedback

Ervaring en diploma’s:

  • Met succes voltooide horecaopleiding en enige ervaring is een absolute vereiste

 

 

 

keukenpersoneel

 

Werkzaamheden:

  • Mise-en-place voor de brasserie en events
  • Orde en netheid van de werkomgeving

Persoonlijke eigenschappen:

  • Flexibel
  • Teamplayer
  • Passie voor eten en gastronomie
  • Stressbestendig
  • Openstaand voor feedback

Ervaring en diploma’s:

  • Een eerste ervaring in de professionele keuken wordt verwacht

 

 

Wat bieden wij:

Een marktconform salaris in overleg en de kans om in een constant innoverend bedrijf te werken met een nagelnieuwe, moderne keuken, voorzien van de nieuwste keukenapparatuur.

Ben je geïnteresseerd? Heel graag zien we jouw CV met foto in de mailbox HR@bierkasteel.be verschijnen