VH2

NIEUWS

By in Nieuws Comments Off on Vacature: Events and Hospitality Officer

Vacature: Events and Hospitality Officer

Door de snel evoluerende markt en de stijgende volumes creëren we binnen onze brouwerij een nieuwe boeiende functie en gaan op zoek naar een “ Events and Hospitality Officer “.

Functieomschrijving :

Als Events and Hospitality Officer sta je in voor een continue dienstverlening op vlak van visibiliteit en aanwezigheid van onze bieren tijdens kleine, middelgrote en grote evenementen in de ruimste zin van het woord, incl. beurzen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de commerciële negociaties met de organisatoren en externe partijen. Met de vereiste discipline zorg je voor een strikte naleving van deze afspraken.

Je werkt nauw samen met de respectievelijke commercieel afgevaardigde en salesmanager en houdt rekening met :

– Inventarisatie en dossiervoorbereiding binnen het events-kanaal (prospectie)

– Maximalisatie van de aanwezigheid én visibiliteit van onze bieren

– Reservaties van debiet- en koelmateriaal (intern + extern)

– Beschikbaarheid van POS

– Kwaliteitscontrole ter plekke

– Gadgets en merchandising

– Opvolging vóór, tijdens én na het evenement

carousel-homepage-link-filou-beer-page

Je profiel :

Een sociaal en communicatief vaardige doorzetter met de nodige flexibiliteit mbt invulling van de arbeidsuren. Kennis van Nederlands, Frans en Engels met een pro-actieve ingesteldheid.
Ervaring binnen de events-wereld en technische kennis mbt debiet – en koelmateriaal is een pluspunt. De kandidaat moet beschikken over een rijbewijs B en liefst C.

Ons aanbod :

Een aangename werkruimte binnen de Sales-afdeling van de brouwerij met enthousiaste collega’s. Marktconforme verloning met commerciële tools om de uitdagende opportuniteiten te realiseren.

 

By in Geen onderdeel van een categorie Comments Off on Vacature: Bierbereiding

Vacature: Bierbereiding

Brewing-Hall-300-x-500-2Kom en vervoeg ons succesverhaal: onze 100% gloednieuwe brouwerij, in zijn omvang uniek in de alom gerenommeerde Belgische brouwerij wereld, is nu up and running. Brouwerij Van Honsebrouck produceert meer dan 25 speciaal bieren van zowel hoge, gemengde als spontane gisting. Dit alles in een imposant Bierkasteel, ontmoetingscentrum voor bezoekers en professionelen.

Voor de verdere uitbreiding van ons brouwproces zijn we opzoek naar een gepassioneerde bierbrouwer. Samen met uw collega’s sta je in voor het efficiënt en kwalitatief uitvoeren van transfers van gist en bier, preparaties en filtraties van bier volgens de planning. Daarnaast beheer je het lossen en laden van de tankwagens met sap en gefilterd bier. Tot slot ga je ook aan de slag in het labo waar je de nodige analyses gaat uitvoeren op de afgenomen stalen.

Hiervoor zoeken we iemand met een A2 labo, bachelor biochemie of gelijkwaardig door ervaring. U bent vaardig met allerhande PC toepassingen en kan daarnaast ook kwalitatief en proactief te werk gaan. Kennis betreffende HACCP/ISO/GMP/IFS/FCA zijn een grote plus. Bereidt om in een 2 ploegensysteem te werken. bierkastellenen

Wij bieden u een uitdagende werkplaats aan met een competitief loon en de nodige voordelen.

Geïnteresseerd? Stuur dan snel uw CV met motivatiebrief door naar: HR@vanhonsebrouck.be

 

By in Nieuws Comments Off on Feest van Koning Gambrinus gevierd in Het Bierkasteel

Feest van Koning Gambrinus gevierd in Het Bierkasteel

Op 16 maart werd het Feest van Koning Gambrinus gevierd in Het Bierkasteel.

Het “Ridderschap van de Roerstok der Brouwers” hield zijn bijeenkomst in de Balzaal.

 

Zaakvoerster Lindsey Herman werd geridderd samen met ondermeer Hans Mehuys en Marc Schrauwen. Trouwe medewerkers van onze brouwerij.

 

Dank aan alle aanwezigen uit de sector !

By in Nieuws Comments Off on VOOR EEN GROTE OF KLEINE HONGER

VOOR EEN GROTE OF KLEINE HONGER

In december opende Het Bierkasteel een bruine kroeg.   Je kan er niet alleen terecht voor een lekker biertje of een pannekoek in de namiddag maar ook voor een snelle hap.  Geniet er bijvoorbeeld met collega’s over de middag van een huisgemaakte lasagne, croque of spaghetti.
Open van di tem zat van 10-00u.

Onze Brasserie biedt dan weer een uitgebreide à la carte kaart voor mensen met wat meer tijd. Geniet met klanten of vrienden van een overheerlijke maaltijd in een uniek decor.
Open van di tem zat van 12-14.30u & 18-21.30u.

Voor een grote of kleine honger

By in Nieuws Comments Off on Open Days

Open Days

PLAN JE EEN BEDRIJFSEVENT OF TROUWFEEST ?
KOM DAN NAAR DE “OPEN DAYS” IN HET BIERKASTEEL OP 3 & 4 FEBRUARI 2018.
U VERNEEMT ALLES OVER DE MOGELIJKHEDEN IN DE BALZAAL EN ONZE EVENTCATERING.
ZATERDAG 3 FEB VAN 10-16U EN ZONDAG 4 FEB VAN 13-16U.
AANWEZIGHEID VAN EEN KLEERMAKER, MAKE-UP RAADGEEFSTER, BLOEMIST EN DJ.
HAPJE EN TAPJE ONTBREKEN UITERAARD NIET !

Open Days Part + bedrijven

U aanvaardt het gebruik van cookies bij doorgaand bezoek aan deze website. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close