Blog Wat is nitro bier? Nitro komt van het Engelse woord ‘nitrogen’, wat stikstof betekent. Voor het bierbrouwen gebruikt een…Olivier01/03/2021
Krant en tijdschriftenPers Filou steunt horeca met glas vol hoop De actie was een initiatief van de Gentse Tappers, de vzw die de 35 horecazaken…Olivier04/02/2021
Krant en tijdschriftenPers Filou en Marc Van Ranst trakteren Vlaming op een verrassend vaccinatie-alternatief. Wanneer Marc Van Ranst zich dezer dagen ergens vertoont, zorgt dat standaard voor verdeelde meningen.…Olivier26/01/2021
Blog Het jaaroverzicht van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck met CEO Junior Michiel Clyncke Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck nam begin 2020 een zeer ambitieuze start. “We hadden mooie vooruitzichten en…Olivier13/01/2021
Blog Koken met bier? 5 tips van onze expert Nico Koken met bier is sinds enkele jaren immens populair geworden. Chefs experimenteren volop en ook…Olivier16/07/2020
Blog Zo garanderen wij de kwaliteit van Kasteelbier, Filou en andere speciaalbieren Als je op café een vers getapte Filou bestelt, moeten je smaakpapillen vanaf het eerste…Olivier25/06/2020
Blog Foodpairing met bier: recept mosselen met Kasteel Tripel Op zoek naar inspiratie voor een nieuw mosselrecept? Neem er onze Kasteel Tripel bij en…Olivier18/06/2020
Blog Water, mout, hop en gist: dit heb je nodig om bier te brouwen Met ongeveer 160 Belgische brouwerijen telt ons land maar liefst 700 smaakprofielen. Elke brouwer heeft…Olivier27/02/2020
Blog Innoveren, automatiseren en digitaliseren met Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck In 2016 opende Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck de deuren van een gloednieuwe brouwerij in Izegem. Bij…Olivier25/02/2020
Blog Bier in blik, in fles of van het vat: alle pro’s en con’s op een rijtje Aan smaken en stijlen geen gebrek in de bierwereld. Ook op het gebied van hoe…Olivier31/01/2020