Vacature Banket / Event Chef

Functieomschrijving

Het bierkasteel biedt een totale bierbeleving aan. Dit doen we in ons bezoekerscentrum, het Restaurant, Michelle’s Pub & onze feestzaal. Als banket chef sta je in voor de voorbereiding en het doorgeven van onze exclusieve feesten samen met je keukenteam. Je werkt zelfstandig samen met je collega onder leiding van onze F&B manager.

Profiel

Je volgde een relevante opleiding en beschikt over een aantal jaren ervaring binnen de horeca. Je bent een plantrekker en een doorzetter en aan slordigheid heb je een broertje dood. Daarnaast heb je de microbe voor horeca te pakken met een passie voor eten. Je bent beschikbaar van dinsdag tem zaterdag en bereidt om een shiftcoupé te nemen.

Aanbod

Een aangename en afwisselende functie binnen een vooruitstrevend gastronomisch restaurant, waar je omringd wordt met leuke collega’s. Je kan daarnaast rekenen op competitieve verloning en een vast contract na een succesvolle interimperiode. Tot slot doen we ook tal van teambuilding activiteiten om de band met het team zo sterk mogelijk te maken.

Interesse?

Stuur ons een mailtje met daarin waarom jij de perfecte kandidaat bent naar: hrbierkasteel@vanhonsebrouck.be