Vacature Chef de Partie
Koude Keuken

Functieomschrijving

Voor ons gastronomisch verfijnd Restaurant ‘Het Bierkasteel’ en onze eventkeuken, zijn wij op zoek naar een Chef de partie – koude keuken om van dinsdag tem zaterdag te werken. We zoeken naar iemand met passie voor gastronomisch eten en horeca. Het restaurant werkt met heerlijke streekgebonden seizoensproductien en fantastische bieren waar ze hun gasten mee verwennen. We zijn dan ook opzoek naar een dynamisch persoon die zorgt voor een correcte mise-en-place, een correcte bereiding en schikking van gerechten.

Profiel

Je volgde een relevante opleiding en beschikt over een aantal jaren ervaring binnen de horeca. Je bent een plantrekker en een doorzetter en aan slordigheid heb je een broertje dood. Daarnaast heb je de microbe voor horeca te pakken met een passie voor eten. Je bent beschikbaar van dinsdag tem zaterdag en bereidt om een shiftcoupé te nemen.

Aanbod

Een aangename en afwisselende functie binnen een vooruitstrevend gastronomisch restaurant, waar je omringt wordt met leuke collega’s. Je kan daarnaast rekenen op competitieve verloning en een vast contract na een succesvolle interimperiode.

Interesse?

Stuur dan snel je CV met motivatiebrief door naar: hrbierkasteel@vanhonsebrouck.be