fbpx Skip to main content

Vacature Onderhoud –
Storingstechnieker

Zie jij het als een uitdaging om een heel machinepark te leren kennen? Dan is dit je kans! Een uitdagende job waarin geen dag hetzelfde is. Samen met je collega’s ben jij ervoor verantwoordelijk dat ons machinepark goed functioneert. Zo kunnen wij lekkere bieren blijven brouwen waar ook jij, na je werk natuurlijk, van kan genieten!

Wat ga je brouwen?

Je werkt in een 3-stellig ploegensysteem, met uitzondering van de maandag. De vroege dienst is van 5:00 tot 13:00 uur, dagdienst van 08:00 – 17:00 uur en de late dienst van 13:00 tot 21:00 uur.

Tijdens je dienst werk je zelfstandig. Dit geeft je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en maakt de functie extra uitdagend.

  • Je lost technische storingen snel en efficiënt op;
  • Je staat mee in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud;
  • Je werkt mee aan de aanpassingen van de installaties;
  • Je bent alert voor verbetermogelijkheden, doet concrete voorstellen en werkt deze uit.

Jouw smaakprofiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die houdt van afwisseling in het werk en zich herkent in onderstaand profiel:

  • Je beschikt over een diploma A2 / HBO5 Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring;
  • Je beschikt over mechanische kennis (hoe uitgebreider hoe beter);
  • Je kan elektrische plannen lezen;
  • Je werkt nauwkeurig en kwaliteitsbewust, met het oog op goede hygiëne.

Wat krijg je geserveerd?

Als storingstechnieker bij Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck kom je terecht in een echt familiebedrijf en dat merk je: een gezellige werksfeer, een hecht team en korte beslissingslijnen. We zijn een gezond en groeiend bedrijf met verdere internationale ambities.

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige job waarbij je technisch zal worden uitgedaagd en we je de nodige ondersteuning geven via trainingen. Daarnaast heb jij een unieke werkplek omringd door lekkere bieren. Bovendien ontvang je van ons een aantrekkelijk salarispakket met verschillende voordelen, waaronder maaltijdcheques, ploegenpremie en hospitalisatieverzekering.

Interesse?

Stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@vanhonsebrouck.be.

Hopelijk zien we je snel!