1
Brouwerijbezoek
2
Michelles Pub & Brasserie
3
Event- en trouwlocatie
4
Bierboetiek
5
Michelles VIP Room

Beste klanten,

• Op dinsdag 4 mei opent Michelles Pub & Brasserie opnieuw de deuren! Reserveer nu al een tafel tot maximaal 8 personen voor de lunch of het diner (18.00 of 20.00 uur). Let wel dat alle reservaties onder voorbehoud zijn en nog aangepast kunnen worden op basis van de maatregelen die de federale regering de horeca zal opleggen.
• Momenteel bekijken we ook wanneer de brouwerijbezoeken opnieuw kunnen opstarten. We houden jullie op de hoogte.

Zorg voor elkaar en hou het veilig, samen staan we sterk!
Team Bierkasteel

Brouwerijbezoek

Nieuwsgierig naar het brouwersvak? Ontdek alle geheimen van het bierbrouwen tijdens een rondleiding in de modernste brouwerij van Europa.

 

Lees meer

Trouwlocatie

Het Bierkasteel vormt een originele locatie voor een trouwfeest. Breng jullie trouw helemaal op smaak met onze inhouse catering.

 

Een romantische locatie

Bedrijfsevents & vergaderzaal

Wil je een bedrijfsevent, meeting of seminarie organiseren? Onze eventlocatie is voorzien van alle moderne snufjes om jouw event in goede banen te leiden.

 

Boek een event

Bierboetiek

Van biermanden en bierpralines tot de leukste gadgets. In onze Bierboetiek vind je het ultieme aandenken aan jouw brouwerijbezoek!

 

Bekijk de shop

Michelles Pub & Brasserie

Degusteer één van de speciaalbieren van het vat, ontdek de uitgebreide menukaart en ervaar de sfeer van een bruine kroeg.

 

Spring eens binnen

Privéfeesten

Heb je iets te vieren? Kom dan naar het Bierkasteel voor jouw privéfeest op maat.

 

Alle mogelijkheden

Ontdek bier op een unieke manier

Met het Bierkasteel schrijft Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis. Het Bierkasteel is de naam van ons nieuw en imposant brouwerijcomplex in Izegem. Op zich reeds een unicum, want de laatste honderd jaar werd in ons land geen enkele nieuwe brouwerij van scratch tot nieuwe site gebouwd.

Het Bierkasteel is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar je letterlijk en figuurlijk kunt proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen, etc. dit alles krijgt een nieuwe dimensie die je niet voor mogelijk hield.

Welkom in het Bierkasteel!

Wegbeschrijving naar het kasteel