1
Brouwerijbezoek
2
Michelles Pub & Brasserie
3
Event- en trouwlocatie
4
Bierboetiek
5
Michelles VIP Room

Beste klanten,

Vanaf maandag 19 oktober gelden er nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voor het Bierkasteel betekent dit concreet:
• Michelles Pub & Brasserie moet voor een maand de deuren sluiten, alle reeds gemaakte reservaties worden automatisch geannuleerd.
• Rondleidingen blijven doorgaan t.e.m. zaterdag 24 oktober, dit om 10:30 of 14:30 uur. Daarna zullen brouwerijbezoeken tijdelijk niet meer mogelijk zijn totdat de horeca de deuren terug mag openen.
• De Bierboetiek blijft geopend, hier geldt er een mondmaskerplicht.

Zorg voor elkaar en hou het veilig, samen staan we sterk!
Team Bierkasteel

Brouwerijbezoek

Nieuwsgierig naar het brouwersvak? Ontdek alle geheimen van het bierbrouwen tijdens een rondleiding in de modernste brouwerij van Europa.

 

Lees meer

Trouwlocatie

Het Bierkasteel vormt een originele locatie voor een trouwfeest. Breng jullie trouw helemaal op smaak met onze inhouse catering.

 

Een romantische locatie

Bedrijfsevents & vergaderzaal

Wil je een bedrijfsevent, meeting of seminarie organiseren? Onze eventlocatie is voorzien van alle moderne snufjes om jouw event in goede banen te leiden.

 

Boek een event

Bierboetiek

Van biermanden en bierpralines tot de leukste gadgets. In onze Bierboetiek vind je het ultieme aandenken aan jouw brouwerijbezoek!

 

Bekijk de shop

Michelles Pub & Brasserie

Degusteer één van de speciaalbieren van het vat, ontdek de uitgebreide menukaart en ervaar de sfeer van een bruine kroeg.

 

Spring eens binnen

Privéfeesten

Heb je iets te vieren? Kom dan naar het Bierkasteel voor jouw privéfeest op maat.

 

Alle mogelijkheden

Ontdek bier op een unieke manier

Met het Bierkasteel schrijft Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis. Het Bierkasteel is de naam van ons nieuw en imposant brouwerijcomplex in Izegem. Op zich reeds een unicum, want de laatste honderd jaar werd in ons land geen enkele nieuwe brouwerij van scratch tot nieuwe site gebouwd.

Het Bierkasteel is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar je letterlijk en figuurlijk kunt proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen, etc. dit alles krijgt een nieuwe dimensie die je niet voor mogelijk hield.

Welkom in het Bierkasteel!

Wegbeschrijving naar het kasteel