fbpx Skip to main content

Ontdek bier
op een unieke manier

Met het Bierkasteel schrijft Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis. Het Bierkasteel is de naam van ons nieuw en imposant brouwerijcomplex in Izegem. Op zich reeds een unicum, want de laatste honderd jaar werd in ons land geen enkele nieuwe brouwerij van scratch tot nieuwe site gebouwd.

Het Bierkasteel is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar je letterlijk en figuurlijk kunt proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen, etc. dit alles krijgt een nieuwe dimensie die je niet voor mogelijk hield.

Welkom in het Bierkasteel!

Zomerverlof 2024

Het Bezoekerscentrum en de Bierboetiek zijn deze zomer gesloten van zondag 11 augustus t.e.m. zondag 18 augustus, terug open op maandag 19 augustus.

Michelles Pub & Brasserie is gesloten van donderdag 15 augustus t.e.m. zondag 18 augustus, terug open op maandag 19 augustus.

Bezoek het Bierkasteel virtueel

Brouwerij-
bezoek

Nieuwsgierig naar het brouwersvak? Ontdek alle geheimen van het bierbrouwen tijdens een rondleiding in de modernste brouwerij van Europa.

Michelles Pub & Brasserie

Degusteer één van de speciaalbieren van het vat, ontdek de uitgebreide menukaart en ervaar de sfeer van een bruine kroeg.

Bierboetiek

Van biermanden en bierpralines tot de leukste gadgets. In onze Bierboetiek vind je het ultieme aandenken aan jouw brouwerijbezoek!

Bedrijfsevents & vergaderzaal

Wil je een bedrijfsevent, meeting of seminarie organiseren? Onze eventlocatie is voorzien van alle moderne snufjes om jouw event in goede banen te leiden.

Trouwlocatie

Het Bierkasteel vormt een originele locatie voor een trouwfeest. Breng jullie trouw helemaal op smaak met onze inhouse catering.

Privéfeesten

Heb je iets te vieren? Kom dan naar het Bierkasteel voor jouw privéfeest op maat.