Ontdek bier
op een unieke manier

Met het Bierkasteel schrijft Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis. Het Bierkasteel is de naam van ons nieuw en imposant brouwerijcomplex in Izegem. Op zich reeds een unicum, want de laatste honderd jaar werd in ons land geen enkele nieuwe brouwerij van scratch tot nieuwe site gebouwd.

Het Bierkasteel is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar je letterlijk en figuurlijk kunt proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen, etc. dit alles krijgt een nieuwe dimensie die je niet voor mogelijk hield.

Welkom in het Bierkasteel!

Beste klanten,

Naar aanleiding van het recente overlegcomité zijn we genoodzaakt om onderstaande maatregelen in te voeren:

- Vanaf vrijdag 29 oktober: het dragen van een mondmasker is opnieuw verplicht in de Bierboetiek en tijdens het volgen van een brouwerijbezoek.
- Vanaf dinsdag 2 november: wie langsgaat in Michelles Pub & Brasserie moet een Covid Safe Ticket tonen bij aankomst.
- In Michelles Pub & Brasserie hoef je na het tonen van de coronapas geen mondmasker te dragen.

Ook onze teams zetten alles op alles om jullie in alle veiligheid te verwelkomen:

- Vanaf vrijdag 29 oktober zetten onze gidsen, horecapersoneel en winkeluitbaters opnieuw het mondmasker op (de glimlach blijft, dat is beloofd!).
- Bij de ingang van het Bierkasteel blijft ons koortsscansysteem actief.
- Wij voorzien bij alle ingangen voldoende ontsmettingsmogelijkheden.

Deze maatregelen gelden maximaal 3 maanden. Wij hopen dat ze het gewenste effect zullen hebben en danken jullie bij voorbaat voor het opvolgen ervan.

Team Bierkasteel

Brouwerijbezoek

Nieuwsgierig naar het brouwersvak? Ontdek alle geheimen van het bierbrouwen tijdens een rondleiding in de modernste brouwerij van Europa.

Michelles Pub & Brasserie

Degusteer één van de speciaalbieren van het vat, ontdek de uitgebreide menukaart en ervaar de sfeer van een bruine kroeg.

Bierboetiek

Van biermanden en bierpralines tot de leukste gadgets. In onze Bierboetiek vind je het ultieme aandenken aan jouw brouwerijbezoek!

Bedrijfsevents & vergaderzaal

Wil je een bedrijfsevent, meeting of seminarie organiseren? Onze eventlocatie is voorzien van alle moderne snufjes om jouw event in goede banen te leiden.

Trouwlocatie

Het Bierkasteel vormt een originele locatie voor een trouwfeest. Breng jullie trouw helemaal op smaak met onze inhouse catering.

Privéfeesten

Heb je iets te vieren? Kom dan naar het Bierkasteel voor jouw privéfeest op maat.