Ontdek bier
op een unieke manier

Met het Bierkasteel schrijft Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck geschiedenis. Het Bierkasteel is de naam van ons nieuw en imposant brouwerijcomplex in Izegem. Op zich reeds een unicum, want de laatste honderd jaar werd in ons land geen enkele nieuwe brouwerij van scratch tot nieuwe site gebouwd.

Het Bierkasteel is een multifunctionele event-, ontspannings- en belevingsruimte waar je letterlijk en figuurlijk kunt proeven van het brouwersambacht, overgoten met een hightech sausje. Genieten, degusteren, feesten, ontdekken, vergaderen, etc. dit alles krijgt een nieuwe dimensie die je niet voor mogelijk hield.

Welkom in het Bierkasteel!

Beste bezoekers,

Vanaf woensdag 9 juni is het weer mogelijk om een brouwerijbezoek te reserveren. Van dinsdag tot en met zaterdag vinden er dagelijks 3 rondleidingen plaats: 10u30, 14u30 en 16u30.

Voor de aanvang van het brouwerijbezoek word je een kwartier voor start (10u15, 14u15 of 16u15) verwacht aan het onthaal, bij de trappen aan de hoofdingang. Eenmaal iedereen er is, neemt de gids je mee naar de degustatieruimte in de Bierboetiek waar het brouwerijbezoek start.

Per bezoekmoment zijn er maximaal 25 bezoekers toegelaten. Tijdens de rondleiding is het verplicht om een mondmasker te dragen en om voldoende afstand te bewaren tussen andere bezoekers. Wij voorzien ontsmettende handgel zodat je regelmatig de kans krijgt om de handen te ontsmetten.

Daarnaast is het weer mogelijk om op voorhand een tafeltje te reserveren in Michelles Pub & Brasserie (maximaal 4 personen per tafel, tenzij het gaat om leden van hetzelfde huisgezin). Vanaf woensdag 9 juni mogen we ook weer gasten binnen ontvangen.

Ons team kijkt er alvast naar uit om jullie in alle veiligheid te verwelkomen!

Brouwerijbezoek

Nieuwsgierig naar het brouwersvak? Ontdek alle geheimen van het bierbrouwen tijdens een rondleiding in de modernste brouwerij van Europa.

Michelles Pub & Brasserie

Degusteer één van de speciaalbieren van het vat, ontdek de uitgebreide menukaart en ervaar de sfeer van een bruine kroeg.

Bierboetiek

Van biermanden en bierpralines tot de leukste gadgets. In onze Bierboetiek vind je het ultieme aandenken aan jouw brouwerijbezoek!

Bedrijfsevents & vergaderzaal

Wil je een bedrijfsevent, meeting of seminarie organiseren? Onze eventlocatie is voorzien van alle moderne snufjes om jouw event in goede banen te leiden.

Trouwlocatie

Het Bierkasteel vormt een originele locatie voor een trouwfeest. Breng jullie trouw helemaal op smaak met onze inhouse catering.

Privéfeesten

Heb je iets te vieren? Kom dan naar het Bierkasteel voor jouw privéfeest op maat.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.