fbpx Skip to main content

Privéfeesten

Heb je iets te vieren? Kom dan naar het Bierkasteel voor jouw privéfeest op maat. Een verjaardagsfeest, een pensioenviering, een babyborrel of een jubileum: bij ons kan je terecht voor privéfeesten tot wel 350 personen. Wij verzorgen de volledige catering zodat jij op jouw dag optimaal kan genieten van de sfeer en het gezelschap. 

Bezoek het Bierkasteel virtueel en bekijk alle mogelijkheden

Balzaal

De Balzaal vormt een inspirerende setting voor elk type privéfeest. Met ruimte voor 250 gasten is deze locatie perfect voor de iets uitgebreidere gelegenheden. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste invulling van jouw feest. Wij stellen graag onze centrale multimedia-aansturing tot jouw beschikking. Maak ook gebruik van onze inhouse catering die een smakelijke mix van gerechten met de speciaalbieren van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck biedt.

Michelles VIP Room

Michelles VIP Room dompelt jou en je gezelschap onder in de sfeer van een bruine kroeg. Gezelligheid staat hier centraal en de ruimte biedt heel wat mogelijkheden voor verschillende typen privé-evenementen tot 180 personen. Contacteer ons vrijblijvend over de invulling van jouw privéfeest. Voor de decoratie en muziek geven we jou de touwtjes in handen. Onze catering vult aan met inspirerende gerechten voor een optimale smaakbeleving.
Vraag naar onze verschillende formules.

Buitenpatio

Het afhuren van zowel de Balzaal als Michelles VIP Room kan gecombineerd worden met het benutten van de buitenpatio. Bij mooi weer is dit de gedroomde locatie om een verjaardagsfeest, babyborrel of pensioenviering op gang te trekken. Contacteer ons vrijblijvend voor de mogelijkheden voor een uitgebreide receptie of een walking dinner op het terras van het Bierkasteel.

Sounds good?

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@bierkasteel.be.

    Jouw event in Michelles VIP Room
    0:40