fbpx Skip to main content

Bedrijfsevents & vergaderzaal

Het Bierkasteel vormt een originele locatie voor jouw bedrijfsevent, meeting of seminarie. Het betreft een totaalconcept waar authenticiteit en modernisme elkaar ontmoeten, met bier als bindmiddel natuurlijk. Volgens de aard en grootte van jouw business event kies je tussen vier verschillende locaties. Elke zaal is voorzien van de nieuwste multimediatechnieken om jouw event in goede banen te leiden. Breng jouw meeting helemaal op smaak met onze inhouse catering.

Bezoek het Bierkasteel virtueel en bekijk alle mogelijkheden

Balzaal

Heb je binnenkort een bedrijfsfeest, receptie of congres op de planning staan? Dan biedt de Balzaal een originele setting met ruimte voor 250 personen. Maak gebruik van de interactieve touchscreens, de professionele geluidsinstallatie van Bose en de centrale aansturing van alle multimediasystemen. Dankzij deze moderne technieken is de Balzaal ook de ideale plaats voor een presentatie of productlancering.

Tijdens jouw event mogen je gasten geen dorst of honger leiden. Schakel daarom de hulp in van onze inhouse catering. In onze brochure ontdek je hoe je jouw gasten optimaal verwent met onze lekkernijen gebaseerd op Kasteelbier, Filou en Bacchus. De verschillende formules zijn volledig op maat van jouw event en zijn combineerbaar met ons ruim aanbod van bieren, cava, champagne en non-alcoholische dranken.

Boardroom

De Boardroom is de perfecte locatie voor een meeting met 16 deelnemers of een seminarie voor wel 200 personen. In onze exclusieve designruimte beschik je over een interactief touchscreen van 75 inch, een professionele geluidsinstallatie van Bose en centrale aansturing van alle multimediasystemen. Het paradepaardje van onze Boardroom is zonder twijfel de privébar met onder meer Kasteelbier en Filou van het vat. Ook wijnen en non-alcoholische dranken zijn beschikbaar in de bar.

Wil je jouw klanten of medewerkers in stijl ontvangen? Splits de Boardroom dan via de wand op in een ontvangst- en een presentatieruimte. Voor het begroeten van jouw gasten kun je rekenen op onze inhouse catering. Neem een kijkje in onze brochure voor de beschikbare formules die jouw meeting moeiteloos naar een hoger niveau tillen.

Michelles VIP Room

Michelles VIP Room vormt een inspirerende eventlocatie voor kleinschalige evenementen tot maximum 180 personen. Van een receptie of een teambuilding tot een bedrijfsfeest: de uitstraling van een bruine kroeg zorgt voor de nodige sfeer en gezelligheid. Breng de receptie bijvoorbeeld op gang met een motiverende speech. Met de aanwezige geluidsinstallatie met microfoon laat je je stem duidelijk horen. Onze inhouse catering verwent vervolgens de gasten met verfijnde gerechten waarbij foodpairing met speciaalbieren centraal staat.

Ook voor teambuildings is het fijn vertoeven in Michelles VIP Room. Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan de modernste brouwerij van Europa met een biertasting onder collega’s. Aarzel niet om ons te contacteren om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Ons professionele team staat klaar om van jouw bedrijfsevenement een succes te maken!

Buitenpatio

Op zonnige dagen is onze Buitenpatio de place to be om jouw klanten of medewerkers te ontvangen voor een meeting, seminarie of receptie. Geniet er van een adembenemend zicht op de moderne brouwzaal en de prachtige Balzaal. Aarzel trouwens niet om jouw event te combineren met een bezoek aan Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck. Onze professionele gids staat klaar om jouw gezelschap rond te leiden in de modernste brouwerij van Europa.

Neem een kijkje in onze online brochure voor de beschikbare formules voor een receptie of walking diner. Alle formules bevatten ook een ruim aanbod van bieren, wijnen, cava, champagne en non-alcoholische dranken. Wil je een business event in de Balzaal combineren met een receptie op de Buitenpatio? Samen bekijken we hoe we jouw bedrijfsevent tot in de puntjes kunnen perfectioneren.

Foederzaal

Onze Foederzaal is jouw uitgelezen kans om op een unieke plaats een grootschalige presentatie voor 250 personen te geven. Je bevindt je er tussen de houten tonnen waarin het bier ligt te rijpen. Deze memorabele setting tilt jouw presentatie naar een hoger niveau. In de Foederzaal maak je gebruik van grote beeldschermen van maar liefst drie meter breed, een professionele geluidsinstallatie van Bose en een centrale aansturing van alle multimediasystemen.

Combineer een presentatie in de Foederzaal met een receptie in de Balzaal of een walking diner op de Buitenpatio. In onze online brochure ontdek je de verschillende formules op maat van jouw event. Laat je gasten genieten van op bier geïnspireerde lekkernijen in combinatie met een ruim aanbod van bieren, wijnen, cava, champagne en non-alcoholische dranken.

Sounds good?

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@bierkasteel.be.

    Bruisende B2B events in Het Bierkasteel
    0:57

    Jouw event in Michelles VIP Room
    0:40