fbpx Skip to main content

Trouwlocatie

Het Bierkasteel vormt een originele locatie voor jullie trouwfeest of verlovingsfeest. Het betreft een totaalconcept waar authenticiteit en modernisme elkaar ontmoeten, met bier als bindmiddel natuurlijk. Start het feest met een uitgebreide receptie op de Buitenpatio en zet de festiviteiten verder in de Balzaal, de droomplek om jullie huwelijk te vieren met familie, vrienden en kennissen. Breng jullie trouw helemaal op smaak met onze inhouse catering.

Bezoek het Bierkasteel virtueel en bekijk alle mogelijkheden

Balzaal

Speciaal voor jullie trouwfeest toveren we onze Balzaal om tot een sprookjesachtige setting met ruimte voor 250 gasten. Voor de decoratie van de zaal reken je op de hulp van onze hofleveranciers. Deze professionals laten jullie wensen op gebied van aankleding, muziek, foto en video in vervulling gaan. De Balzaal beschikt standaard over interactieve touchscreens, een geluidsinstallatie van Bose en een centrale aansturing van alle multimediasystemen. Alle elementen zijn dus aanwezig om jullie trouw naar een hoger niveau te tillen.

Verwen jullie gasten op jullie mooiste dag met onze culinaire formules. Kies tussen de verschillende diners en verras jullie gasten tijdens het dansfeest met een late night snack. Daarnaast bieden we een ruim aanbod van onze bieren, wijnen, cava, champagne en non-alcoholische dranken.

Buitenpatio

De Buitenpatio biedt de perfecte setting voor de receptie van jullie trouwfeest. Vooral op zonnige dagen is het er heerlijk vertoeven. Het adembenemend zicht op de moderne brouwzaal en de prachtige Balzaal, waar jullie trouwfeest later zal doorgaan, vormt alvast een goede start van jullie mooie dag. Ontdek in onze online brochure de verschillende receptieformules en verras jullie gasten met lekkere hapjes bereid op basis van onze speciaalbieren zoals Kasteelbier.

Na de receptie wordt het gezelschap verzocht om plaats te nemen in de Balzaal. Bij mooi weer kunnen jullie echter opteren voor een walking diner op de Buitenpatio. Ook hiervoor hebben we een aantal formules opgesteld. Samen met de eventplanner bekijken jullie de mogelijkheden om de Buitenpatio een centrale plaats te geven tijdens jullie trouwfeest.

Foederzaal

De mooiste dag van jullie leven moet natuurlijk ook op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Daarom stellen we graag onze Foederzaal tot jullie beschikking. De grote houten vaten waarin het bier ligt te rijpen vormen een uniek decor voor jullie trouwfoto’s. Tijdens het plannen van jullie trouwfeest bekijkt onze eventplanner hoe de Foederzaal in het plaatje past. Eigen suggesties zijn altijd van harte welkom!

Wist je trouwens dat het Bierkasteel een officiële partner is van het kwaliteitslabel ‘House of Weddings’? Dit label groepeert de beste en meest betrouwbare professionals voor trouwfeesten in België. Kom hier alles te weten over dit kwaliteitslabel.

Sounds good?

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@bierkasteel.be.

    Trouwfeest in Het Bierkasteel 0:50

    Trouwen in Het Bierkasteel 0:56

    Trouwen in de foederzaal van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck 0:12