fbpx Skip to main content
Pers

Bierkasteel en Filou verwelkomen de Kampioenen 21/12/19

By 05/12/2019No Comments
Op zaterdag 21 december komt de cast van F.C. De Kampioenen op bezoek in het Bierkasteel in Izegem. Het kasteel van de 21ste eeuw verwelkomt de acteurs naar aanleiding van ‘Viva Boma’, de vierde langspeelfilm die vanaf 18 december in de cinema is te zien. Filou, het Belgisch Strekenbier van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck, sponsort de film.

Het belooft een onvergetelijke start van de kerstvakantie te worden voor wie op zaterdag 21 december afzakt naar het Bierkasteel. An Swartenbroekx (Bieke), Loes Van Den Heuvel (Carmen), Ann Tuts (Doortje), Ben Rottiers (Pol), Jaak Van Assche (Fernand), Tuur De Weert (Maurice), Machteld Timmermans (Goedele) en Marijn Devalck (Boma) zullen er vanaf 16:00 uur aanwezig zijn om fans van F.C. De Kampioenen te begroeten.

Het bezoek start met een fotomoment waarbij iedereen de kans krijgt om met de acteurs op de foto te gaan. “Om alles vlot te laten verlopen, zullen de acteurs op een podium staan. Via een nummersysteem weten mensen wanneer het hun beurt is om op de foto te gaan met de cast. Het fotomoment vindt plaats van 16:00 tot 17:00 uur in de Balzaal. Vanaf 17:00 uur gaan de acteurs samen met de fans naar Michelle’s Pub voor een drankje en een praatje”, vertelt Bruno Lambert, marketing manager van het Bierkasteel.

De inkom voor het evenement is gratis. Iedereen die wil, krijgt dan ook de kans om Boma en co te ontmoeten in de unieke setting van het Bierkasteel. Wie dat wil, kan de ontmoeting combineren met een bezoek aan de modernste brouwerij van Europa, een lunch in het restaurant of Michelle’s Pub. “We raden bezoekers wel aan om hun bezoek of tafeltje op voorhand te reserveren”, besluit Bruno Lambert.

Meer info via bruno.lambert@bierkasteel.be of +32 (0)51 62 27 30.