fbpx Skip to main content

Spontane sollicitatie
Kok / Keukenmedewerker

Ben je een fan van foodpairing met bier? Voel je je als een vis in het water binnen het horecawezen? Laat jij geen bord de keuken verlaten zonder een correcte bereiding en schikking? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Brouw jij mee aan ons succesverhaal?
Stuur je spontane sollicitatie naar jobs@vanhonsebrouck.be

Functieomschrijving

Michelles Pub & Brasserie is een fenomeen geworden in de Belgische speciaalbierscene. Ons keukenteam gaat dagelijks aan de slag met streekgebonden seizoensproducten en fantastische speciaalbieren. Het resultaat? Heerlijke gerechten om vingers en duimen bij af te likken!

We zijn momenteel op zoek naar een dynamisch persoon die ons team helpt bij het realiseren van een correcte mise-en-place, bereiding en schikking van gerechten.

Profiel

Naast een flinke portie motivatie, beschik je over enkele jaren ervaring binnen de horeca. Je bent iemand die zelfstandig werkt en waar nodig steek jij een tandje bij.

Aan slordigheid heb je een broertje dood, want jij streeft keer op keer naar perfectie op het bord.

Aanbod

Ga aan de slag in een vooruitstrevende brasserie waar je omringd wordt met leuke collega’s. De inspirerende locatie biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en eventueel door te groeien.

Naast een aangename en afwisselende functie kan je rekenen op een competitieve verloning aangevuld met een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

Goed om te weten: Michelles Pub & Brasserie is gesloten op zaterdag, alsook op zon- en feestdagen.

Interesse?

Je kan nu spontaan solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen naar jobs@vanhonsebrouck.be.