fbpx Skip to main content

Spontane sollicitatie
Zaalmedewerk(st)er

Ben jij gebeten door de horecamicrobe en koester je een passie voor speciaalbieren? Dan hebben wij de geknipte job voor jou!

Brouw jij mee aan ons succesverhaal?
Stuur je spontane sollicitatie naar jobs@vanhonsebrouck.be

Functieomschrijving

Voor ons nieuwe concept, Michelles Pub & Brasserie, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er / kelner. Dit om van maandag t.e.m. vrijdag te werken.

De brasserie werkt met heerlijke streekgebonden seizoensproducten en fantastische bieren. Als medewerker ben jij perfect op de hoogte van deze producten en kan je ze met de nodige flair aanbieden aan onze gasten.

Profiel

Je volgde een relevante opleiding en beschikt over een aantal jaren ervaring binnen de horeca. Je bezit goede sociale vaardigheden en gaat bijgevolg vlot om met zowel klanten als collega’s.

Daarnaast koester je een passie voor horeca, eten en drinken. Je bent beschikbaar van maandag t.e.m. vrijdag en bent bereid om af en toe een shiftcoupé te nemen.

Aanbod

Ga aan de slag in een vooruitstrevende brasserie waar je omringd wordt met leuke collega’s. De inspirerende locatie biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Naast een aangename en afwisselende functie kan je rekenen op een competitieve verloning aangevuld met een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

Goed om te weten: Michelles Pub & Brasserie is gesloten op zaterdag, alsook op zon- en feestdagen.

Interesse?

Je kan nu spontaan solliciteren door je cv en motivatiebrief te sturen naar jobs@vanhonsebrouck.be.