Vacature Zaalmedewerk(st)er
Michelles Pub & Brasserie

Functieomschrijving

Voor ons nieuw concept: Michelles Pub & Brasserie, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er. Dit om van dinsdag t.e.m. zaterdag te werken. We zoeken naar iemand met passie voor bieren en horeca. De brasserie werkt met heerlijke streekgebonden seizoensproducten en fantastische bieren waar ze hun gasten mee verwennen. Daarom is het ook enorm belangrijk dat de persoon die het serveert, op de hoogte is van welke producten er worden aangeboden met de nodige flair.

Profiel

Je volgde een relevante opleiding en beschikt over een aantal jaren ervaring binnen de horeca. Je bezit goede sociale vaardigheden en gaat bijgevolg vlot om met zowel klanten als collega’s. Daarnaast heb je de microbe voor horeca te pakken met een passie voor eten. Je bent beschikbaar van dinsdag t.e.m. zaterdag en bereidt om een shiftcoupé te nemen.

Aanbod

Een aangename en afwisselende functie binnen een gezellige brasserie/pub, waar je omringt wordt met leuke collega’s. Je kan daarnaast rekenen op competitieve verloning en een vast contract na een succesvolle interimperiode.

Interesse?

Stuur dan snel je CV met motivatiebrief door naar: hrbierkasteel@vanhonsebrouck.be