Eventlocatie

Op zoek naar een originele locatie voor een onvergetelijk bedrijfs- of privéfeest? Als eventlocatie zorgt ‘Het Bierkasteel’ voor een unieke touch. Het betreft hier een totaal nieuw concept waar authenticiteit en modernisme elkaar ontmoeten, met bier als bindmiddel natuurlijk. Volgens de aard en de grootte van jouw event kan je kiezen uit meerdere zalen voorzien van de nieuwste multimedia technieken.

Na een verplichte sluitingsperiode mag de horeca weer opstarten. De deuren van het Bierkasteel blijven echter nog even gesloten, want achter de schermen werken we aan Michelles Pub & Brasserie.

We brengen de oude Pub en het restaurant samen in een totaalconcept waar genieten centraal zal staan. Het nieuwe concept brengen we onder in het huidige restaurant. De oude Pub toveren we om tot een nieuwe locatie voor private en zakelijke evenementen.

Eenmaal de werken erop zitten, verwelkomen we je graag om kennis te maken met ons ruim aanbod van speciaalbieren en onze uitgebreide brasseriekaart. Het Bezoekerscentrum en de Bierboetiek herstarten samen met de nieuwe Michelles Pub & Brasserie op 7 juli.

Ondertussen nemen we contact op met iedereen die reeds een tafeltje had gereserveerd in Michelle’s Pub of Restaurant ‘Het Bierkasteel’. Cadeaubonnen zullen gebruikt kunnen worden in Michelles Pub en Brasserie.

Wij kijken er alvast naar uit om je weer te mogen verwelkomen!

Naar wat ben je op zoek?

Bedrijfsevents &
vergaderzaal

Bekijk de mogelijkheden

Business events in Bierkasteel Vanhonsebrouck 0:31

Bruisende B2B events in Het Bierkasteel 0:57

Trouwfeest in Het Bierkasteel 0:50

Trouwen in de foederzaal van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck 0:12