fbpx Skip to main content
Blog

Kasteel Xtra (4,5%): laag in alcohol, vol van smaak én Xtra momenten

By 04/05/2023No Comments

Van dansen rond het kampvuur op een zwoele zomeravond tot een wilde nacht die pas eindigt als de zon opkomt: (her)beleef je wilde jaren met Kasteel Xtra (4,5%).

Kasteel is een rijk en vooral erg divers biermerk. Voor elke gelegenheid hebben we een heerlijk Kasteelbier klaarstaan. Geniet van een goed gesprek onder het genot van een Kasteel Donker, serveer je gasten een glas Kasteel Cuvée tijdens het eten of duik het uitgaansleven in met Kasteel Rouge.

Voor de Xtra momenten in het leven serveren we Kasteel Xtra: laag in alcohol, Xtra in smaak, volheid, bitterheid en aroma.

Xtra smaak

Kasteel Xtra is een licht troebel, strogeel blond bier van hoge gisting. Voor dit Kasteelbier combineert onze brouwer Xtra smaakvolle moutsoorten met een flinke dosis bitter- en aromahoppen. Terwijl de blend van Europese hopsoorten diepgang brengt in het bittere smaakpalet, geeft de Amerikaanse aromahop het bier toetsen van roze pompelmoes, passievrucht en perzik. De dry-hopping tot slot zorgt voor een mooie droge afdronk.

Xtra momenten

Vol van smaak en toch laag in alcohol: da’s Xtra genieten! Daarom zet onze Kasteel Xtra de Xtra momenten in de kijker. Het zijn die momenten waarvan je droomt bij het maken van nieuwe wilde plannen. Denk aan een onverwachts avondje uit, een zorgeloze vakantie met vrienden of die ene gebeurtenis waarbij je het gevoel had dat de wereld aan je voeten ligt.

De Kasteel Xtra momenten nemen je mee naar memorabele gebeurtenissen uit het verleden en inspireren je om Xtra van het leven te blijven genieten. En dat allemaal met een Kasteel Xtra in de hand: laat het smaken!

Vol van smaak en toch laag in alcohol: da’s Xtra genieten! Daarom zet onze Kasteel Xtra de Xtra momenten in de kijker.

Kasteel Xtra is nu verkrijgbaar bij je lokale drankenhandel en supermarkt: